Thunder Force (2021), o comedie nu foarte reușită

Dupa un trailer din care ne dadeam seama ca acest film urmeaza sa fie unul destul de nereusit, Thunder Force a aparut pe Netflix de curand. Si, fara surprize, comedia scrisa si realizata de catre Ben Falcone este un esec total.

Lydia si Emily sunt prietene din copilarie. Dupa ce o perioada au pierdut legatura, se reintalnesc cu ocazia unei reuniuni organizate de scoala la care au invatat. Prima, care nu are un loc stabil de munca, este vulgara si needucata. A doua a ramas exact asa cum era pe vremuri, o tocilara care a reusit sa isi construiasca un imperiu datorita inteligentei sale iesite din comun. Orasul in care locuiesc cele doua, Chicago, este atacat de un grup de raufacatori, niste oameni mutant dotati cu super puteri. In urma unor situatii unele mai absurde decat altele si datorita unor formule puse la cale de catre inteligenta Emily, cele doua femei se trezesc si ele dotate cu super puteri: invizibilitate incazul lui Emily si forta supranaturala pentru Lydia. Vanatoarea de raufacatori poate incepe si va dura timp de 105 minute lungi…

Nu sunt foarte multe lucruri de spus despre aeasta comedie nereusita. Scenariul este unul banal, raufacatorii sunt rai, fara sa stie de ce sunt asa, de ce au un astfel de comportament si cele doua eroine nu sunt de fapt eroine. Incepand cu Emily care habar nu are cum sa profite de invizibilitatea sa si este cat se poate de vizibila pe ecran pentru spectatori. Sa nu cauti in Thuner Force o infruntare intre super eroi. Cu Melissa McCarthy ne scufundam in vulgaritate. Amatorii de dialoguri banale vor aprecia fara indoiala acest film in timp ce altii il vor gasi mai degraba ridicol.

Pe scurt, in Thunder Force vei vedea doua femei plinute care se fofileaza intr-un Maserati. Poti risca sa pierzi o ora si 45 de minute din viata vizionand acest film.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?