Tell Me Your Secrets, noul thriller Amazon Prime Video

Tell Me Your Secrets este un noul thriller Prime Video, deranjant si sinuos care poate sa fie descoperit pe Amazon Prime Video. Si in castingul acestui show inedit vom regasi si o vedeta din American Horror Story.

Tell Me Your Secrets- despre ce este vorba?

Acest serial se articuleaza in jurul a trei personaje marcate toate de tragedii. Printre ele se afla si Emma, o femeie a carei existenta a fost data peste cap din cauza faptului ca a fost fermecata de un barbat foarte periculos, John. O mai avem pe Mary care incearca cu orice pret sa o regaseasca pe fiica sa, Mary si unele secrete care ar putea sa face clar distinctia dintre criminali si victime.

Datoram acest serial lui Harriet Warner, scenarista si la Call The Midwife si Mistresses. Autoarea/ creatoarea este de altfel, actualmente, la carma unui nou serial adaptat dupa faimosul roman epistolar al lui Choderlos de Laclos, Legaturi periculoase.

Si doi barbati impart realizarea celor zece episoade. Este vorba despre Denis Rovira si John Polson.

Lily Rabe, una din vedetele American Horror Story este in serial Emma. A fost vazuta recent in The Undoing alaturi de Nicole Kidman si de Donald Sutherland.

Mary va fi intepretata de catre Amy Brenneman care a mai jucat in Jane The Virgin sau Goliath. Hamish Linklater are rolul lui John, criminalul care este in cautarea iertarii. Actorul a putut sa fie remarcat in Legion sau in sezonul 3 din Fargo.

Acest serial este unul care prefera sa se joace cu limitele dintre bine si rau si care prefera sa lase deoparte unele concepte precum maniheismul. Dorinta de a descoperi tot adevarul prin intermediul protagonistilor ii va face cu siguranta pe spectatori sa devoreze acest program complex si perturbant in acelasi timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *