Principalele motive pentru a vizita capitala Spaniei

Unii romani au rude care lucreaza in Spania si prefera sa mearga in vizita pentru a se bucura de compania acestora, dar si pentru a vizita frumusetile locurilor.

Decizia de a merge la Madrid si de a vizita acest important oras capitala al Europei este una hotaratoare pentru starea de bine a turistilor.

Madridul este un oras superb, in care cladirile au fatade extraordinare, in care zona centrala este foarte bine intretinuta si rafinata. La capitolul constructii, Madridul este unul din cele mai reusite orase ale Europei.

Insa Madridul nu inseamna numai cladiri frumoase si impozante, ci si arta. Iar arta este reprezentata in Madrid de Triunghiul de aur, alcatuit din Reina Sofia, Prado si Thyssen Bornemisza.

Aici, colectiile impresionante de tablouri si frumusetea obiectelor de arta sau a obiectelor muzicale vor impresiona chiar si pe cei care nu au cunostinte in domeniu.

In Madrid, turistii se pot plimba pe unul din bulevardele lungi si largi, impozante, si se pot opri la un bar sau un restaurant unde bauturile sunt fine si mancarea este buna!

In plus, o scurta vizita in gara Atocha nu strica, pentru ca acolo turistii vor gasi un paradis tropical in adevaratul sens al cuvantului, un desis de plante decorative si palmieri exceptional!

In Madrid atat locuitorii cat si turistii vor redescoperi frumusetile naturii dar si frumusetile constructiilor antropice, facute de om. Aici vor descoperi sau redescoperi bucuria de a trai.

In cadrul obiectivelor turistice importante ale capitalei Spaniei pot fi incluse Palatul Regal, Arco de la Victoria si Catedrala Almudena.

Cu siguranta o plimbare in cel mai popular parc al orasului, Parque del Retiro se va dovedi o activitate foarte relaxanta, iar Templo de Debod este unul din cele mai surprinzatoare obiective turistice ale orasului, un templu autentic egiptean.

Aflati in Madrid pentru un city break sau pentru o vacanta mai lunga, turistii nu trebuie sa rateze nici obiective turistice precum Plaza de Espana, Plaza Mayor sau centrul afacerilor, cartierul AZCA Madrid, dar nici sa rateze o plimbare pe strada Gran Via, unde timpul s-a oprit in loc in secolul XX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *