Nunta – eveniment important din viața unei femei

Cu toţii ştim că nunta este probabil cel mai important eveniment din viaţa unei femei, seara nunţii trebuind să fie şi unul dintre cele mai fericite momente pentru o domnişoară care se căsătoreşte, devenind doamnă.

După ce am lămurit treaba cu importanţa nunţii în viaţa unei femei aflaţi, în cazul în care nu ştiaţi, că este absolut necesar ca ţinuta să fie una specială şi potrivită alături de un machiaj mireasă făcut de profesionişti şi o pereche de încălţări de calitate. Pe lângă aceste lucruri, nici accesoriile nu trebuie date la o parte, ele fiind un plus de eleganţă la aspectul per-total din seara sau ziua nunţii.

Putem spune însă că lăsând la o parte toate aspectele pe care le-am enumerat mai sus, cel mai important lucru care rămâne este distracţia şi voia bună dat fiind faptul că nimeni nu-şi doreşte ca nunta să fie un eşec total ci bineînteles ca aceasta să fie unul dintre cele mai importante momente din viaţă.

Spre mirarea mea, deşi nu pot spune că am participat la un număr prea mare de nunţi în viaţa mea până la această vârstă, am întâlnit cândva o ”fabuloasă” mireasă care în ciuda faptului că purta o rochie scumpă, de calitate, foarte elegantă şi potrivită, machiajul era unul făcut de mântuială şi, după părerea mea, ar fi dat mai bine dacă se prezenta la propria nuntă nemachiată.

Excluzând această variantă, cel mai indicat ar fi fost să renunţe la ideea pe care a avut-o în prealabil, după concluzia pe care am tras-o eu, de a se machia singură în casă fără a avea cunoştinţele necesare pentru aplicarea unui machiaj specific unui eveniment aşa de important cum este nunta, dat fiind faptul că în trecut, deşi în ziua de azi treburile stau diferit, nunta avea loc doar o dată în viaţă mai ales dacă ne ghidăm după ceea ce scrie in Biblie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *