Netflix – seriale care au eroine cu care am vrea să semănăm

Phoebe din Friends, Nairobi din Casa de Papel, Annalise din How To Get Away With Murder… micul ecran are o multime de eroine cu care foarte multa lume ar vrea sa semene, fara doar si poate. Iata cateva dintre ele.

Sex Education. Ottis, un adolescent, profita de cunostintele sale, avand o mama sexolog, pentru a da sfaturi colegilor sai de liceu. Jean Milburne, mama, este o femeie moderna, independenta, dar si libera, care isi accepta sexualitatea si care nu are deloc complexe.

La Casa De Papel. Opt camarazi organizeaza jaful secolului. Vor sa sparga Fabrica Nationala de monede pentru a imprima 2,4 miliarde de euro. Cea mai adorata eroina de aici este fara doar si poate, Nairobi. Este prima care il infrunta pe Berlin, seful si care nu se lasa calcata in picioare de altii.

How To Get Away With Murder. Annalise Keating este profesoara de drept penal si un avocat de renume. In fiecare an, cativa elevi ai sai au onoarea de lucra cu ea, un lucru care duce la lucruri bune, dar si la rele…Annalise este carismatica, inteligenta si fara mila. Are cea mai stralucitoare cariera si nu se da in laturi de la nimic atunci cand vine vorba despre a duce la bun sfarsit obiectivele sale.

Quenn’s Gambit. Beth Harmon este o tanara orfana care descopera ca are un talent innascut pentru sah. Si in ciuda viciilor sale, este o femeie care impune respect. Nu ii este frica sa se impuna intr-o lume dominata de barbati si obtine victorii dupa victorii.

Friends. In acest serial goStream 123 ni se prezinta peripetiile din viata de zi cu zi a celor mai buni prieteni. Eroina adorate de aici este fara doar si poate Phoebe care este mereu cu zambetul pe buze, pozitiva indiferent de situatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *