Letters to Juliet – Poveste într-un loc magnific

Un cadru de poveste intr-un loc magnific precum Italia… “Letters to Juliet” sau in limba romana il gasiti dupa numele “Scrisori catre Julieta” este un film ce spune doua povesti de dragoste magnifice.

O scriitoare pe nume Sophie ajunge in Verona, orasul iubirii prin prisma povestilor despre Romeo si Julieta.

Vacanta Sophiei este de fapt o luna de miere alaturi de victor, logodnicul ei care vine de fapt cu un program prestabilit care cuprinde intalniri de afaceri in vederea deschiderii noului sau restaurant la intoarcere.

Petrecand prea mult timp singura, Sophie se alatura unui grup de voluntari ce raspund la scrisorile pe care tinerii indragostiti cu probleme in relatii le lasa la zidul Julietei si asteapta raspuns.

Sophie este absorbita de cadrul idilic ce o inconjoara in orasul italian si incepe sa sa scrie cu pasiune raspunsuri la toate problemele din cuplurile care lasa scrisori cu speranta unei rezolvari prin raspunsul primit.

Fata gaseste o scrisoare care dateaza din anul 1951 si decide sa raspunda la aceasta absorbita de povestea din spatele scrisorii. Ii raspunde femeii care a lasat scrisoarea ce cauta barbatul alaturi de care a petrecut o vacanta in Italia visand ca il va regasi iar Sophie cu raspunsul sau ii reda speranta batranei ca il va gasi pe Romeo al ei si ca in dragoste niciodata nu este prea tarziu.

Autoarea scrisorii impreuna cu Sophie si nepotul acesteia (Charlie) pleaca intr-o adevarata aventura prin Toscana pentru a-l gasi pe misteriosul barbat ce i-a furat iremediabil femeii in tinerete pe nume Lorenzo.

Sophie creeaza o harta a posibilelor tinte unde il vor gasi pe misteriosul Lorenzo Bartonlini si cei trei pornesc in aventura vietii lor. In toata aceasta aventura cele doua femeie, Sophie si Claire se ataseaza una de cealalta.. ba chiar si Charlie incepe sa se ataseze de tanara. Bineinteles ca apare si momentul abandonului cand totul pare ca este in van si nu este de gasit Lorenzo.

Deznodamantul ii aduce impreuna pe clair si Lorenzo, femeia recunoscandu-l imediat pe barbatul ce i-a marcat viata si desi acum erau batrani, dragostea lro nu se schimbase deloc.

Sophie pleaca inapoi la New York unde simte ca nu isi mai gaseste locul dar salvarea vine de la invitatia pe care o primeste la nunta lui Clair si lorenzo la care hotaraste sa mearga, nu inainte de a rupe logodna cu Victor.

Dezamagirea este destul de mare in momentul in care Sophie descopera ca Charlie, este la nunta cu fosta lui partenera Patricia… dar totul se intampla exact ca in basme si cei doi sfarsesc prin a ramane impreuna.

Filmul WatchseriesHD urmareste doua povesti de iubire impresionante ce au la baza orasul iubirii absolute, Verona, si povestea nemuritoare dintre Romeo si Julieta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?