Golden Boy: Dragoste Rebela – Episodul 11 Online 15 Martie 2023

Ești pregătit să vezi acum și aici serialul Dragoste Rebela episodul 11 online tradus in limba romana difuzat pe 15 martie 2023 în reluare?

Urmărește aici, miercuri seara un nou episod din Dragoste Rebela episodul 11 cu subtitrare in romana. De îndată ce serialul va începe la televizor, în prima pauză publicitară voi edita acest articol și voi adăuga prima parte spre vizionare gratuită pentru acest episod, urmând să fie adăugate și următoarele părți, iar în momentul în care episodul se termină de difuzat la TV, va fi adăugată varianta completă a acestuia.

Salvează această pagină și vizionează episodul 11 din serialul turcesc Golden Boy Dragoste Rebela chiar aici. Pe lângă asta, vor mai fi adăugate și câteva link-uri către alte site-uri unde poți să vezi Dragoste Rebela Ep. 11 din 15 martie 2023, în cea mai bună calitate HD gratuit.

Dragoste Rebela Episodul 11 online

Vezi Golden Boy: Dragoste Rebela Episodul 11 Subtitrat in Romana on despre seriale. Astazi va oferim Golden Boy: Dragoste Rebela Ep 11 in HD on despre seriale. Mii de oameni iubesc să urmărească Golden Boy: Dragoste Rebela Episodul 11 on despre seriale. Acum urmăriți și bucurați-vă de Golden Boy: Dragoste Rebela Episodul 11 Subtitrat in Romana.

Golden Boy: Dragoste Rebela 2022 – Seoznul 1 Episodul 11 TV – 15 Martie 2023 Subtitrat in Romana Online

Urmareste aici pe site serialul turcesc “Golden Boy: Dragoste Rebela” sezonul 1 episodul 11 din 15 martie 2023 subtitrat – tradus in romana online HD (Subtitrare TV).

Seyran este de acord să petreacă noaptea cu Ferit dar apoi el îi spune că a vrut doar să o pună la încercare și a înțeles că ea nu își dorește asta. Singura soluție pentru a o scăpa pe Suna de căsnicia nedorită este să o ajute să fugă.

Seyran și Ferit le distrag atenția lui Kazim și mătușii Huttuc în timp ce Suna iese din apartament. Abidin o așteaptă afară și o duce acasă la Pelin, care este de acord să îi ajute și o ascunde temporar. Apoi Ferit și Seyran o strecoară în vilă, și se va ascunde în camera lor până găsesc o altă soluție.

Kazım o caută peste tot și o pedepsește pe Esma pentru fuga ei. Esma cedează psihic și spune că Seyran a ajutat-o. Atunci Kazim merge la vilă și o atacă pe Seyran. Suna îi sare în ajutor și îl lovește în cap, lăsându-l inconștient. În versiunea originală a serialului, acesta este episodul 10.

Golden Boy: Dragoste Rebela Episodul 11 Subtitrat in Romana 15 martie 2023 Online TV

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit. Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *